marți, 5 august 2014

Let's be INterns!- Open House

În data de 1 august 2014 Asociația DeveLAWp în parteneriat cu Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații au organizat evenimentul ”Let’s be INters!” în cadrul programului de internship DeveLAWp adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 18-30 de ani.

Evenimentul a avut structura unui open house în care tinerii înscriși au participat la sesiuni de prezentare a programului de internship DeveLAWp, au aflat de la speakerii invitați cum decurge o zi din viața unui avocat și o zi din viața unui PR manager în cadrul casei de avocatură parteneră în program. De asemenea, participanții au vizionat un filmuleț despre ce a însemnat pentru stagiarii actuali din programul DeveLAWp prima lună de internship. La finalul prezentărilor, tinerii participanți au lucrat în echipă la un workshop de creativitate și logică, iar apoi au beneficiat de un tur al casei de avocatură și li s-au prezentat birourilor unde ei vor lucra pe timpul stagiului de practică.

Asociația DeveLAWp în parteneriat cu casa de avocatură au organizat și o mică petrecere în curtea sediului, timp în care participanții au putut afla mai multe informații despre programul DeveLAWp și s-au răcorit cu o limonadă realizată de stagiarii actuali.


La eveniment au participat 30 de studenți de la facultățile de drept și comunicare din București dar și reprezentanți ai casei de avocatură parteneră în program.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu